Fem ús de cookies pròpies i de tercers.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Enviaments i canvi de talla gratuïts

Calçat
Sabatilla

Després dels seus primers passos, els nadons canvien completament la seva dinàmica: la possibilitat de caminar obre les portes a tot nou ventall de jocs i activitats. Per protegir els seus peus, les sabatilles de casa per a nadons són el calçat ideal.

Comptar amb unes sabatilles d'estar per casa per a nadons et permetrà protegir els seus peus i mantenir-los calentets. A més, pot ser el seu primer contacte amb aquest tipus de calçat, de manera que unes sabatilles de primers passos per nadó els permetran caminar per casa de forma segura. I si vols un extra en matèria de seguretat, pots optar per sabatilles amb sola antilliscant per a nadó.

A Nuanju trobaràs tant models de sabatilles de casa per hivern, amb protecció extra contra el fred, com sabatilles de casa per nadó d'estiu, amb especial atenció a la ventilació dels seus peus.

Per a una millor subjecció, pots optar per sabatilles de casa per a nadó amb diferents sistemes de tancament, com el velcro, cremallera o cordons.

Podràs comprar sabatilles d'estar per casa per a nadó a través de la nostra botiga en línia, gaudint d'avantatges com el pagament segur o l'enviament i el canvi de talla gratuïts. També podeu venir i provar les sabatilles a qualsevol de les nostres botigues de calçat infantil.

Marques destacades