Fem ús de cookies pròpies i de tercers.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Enviaments i canvi de talla gratuïts

Sobre nosaltres
Especialistes en calçat infantil

Som tres germans Núria, Andreu i Julio (Nu-An-Ju) i l'avi de Nuanju és el sabater dels nens per excel·lència.

La responsabilitat de ser la major sabateria infantil i juvenil d'Europa ens porta a estar sempre pendents de la salut i correcte desenvolupament dels peus dels més petits. En Nuanju treballem amb les primeres marques del mercat per garantir-te la seguretat i qualitat que els peus dels teus fills necessiten.

Treballar amb les marques de calçat més prestigioses del panorama Europeu ens permet oferir-te el calçat que és tendència en cada moment respectant i prioritzant totes les normes ergonòmiques i de salut imprescindible per al correcte desenvolupament del peu dels nostres fills.

El calçat que necessites, el tenim.

Empresa calçat infantil

Empresa
NUANJU

Ens esforcem per oferir únicament calçat infantil de qualitat. En una etapa tan important de la seva vida, els més petits han de comptar amb sabates que respectin el seu creixement i protegeixin els seus peus, sense oblidar la llibertat per realitzar tot tipus d'activitats i jocs.

Després de molts anys d'experiència, a Nuanju ens guiem per aquestes màximes per oferir una producte de qualitat, tant en les nostres sabateries infantils com a la nostra botiga en línia de calçat infantil.

Sabateria infantil

Marques destacades