Fem ús de cookies pròpies i de tercers.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Enviaments i canvi de talla gratuïts

Política de Privacitat

DRET D´INFORMACIÓ

En cumpliment de l´establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Carácter Personal (en endevant LOPD), Xarol Pell, S.L, titular del lloc web www.nuanju.es, informa als usuaris i clients de l´existència d´un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal sobre el que s´apliquen les disposicions de seguretat establertes en aquesta Llei.

OBJECTE

Les dades de clients i usuaris obtinguts a través dels formularis dissenyats a l´efecte son reacabats amb l´única finalitat de prestar el servei requerit, això es, l´adquisició mitjançant preu de calçat. Així mateix, podrán ser utilitzats per remetre a clients i usuaris informació que segons les informacions vessades en els formularis, considerem que puguin ser del seu interés.

CONSENTIMENT

La cumplimentació dels formularis i l´enviament de dades personals suposa l´acceptació i el consentiment exprés de l´usuari al tractament d´aquestes dades que Xarol Pell, S.L consideri pertinents sempre dins del marc establert per la LOPD.

Dret d´accés, rectificació, oposició i cancel.lació dels usuaris.

L´usuari podrà exercir els seus drets d´accés rectificació, oposició i cancel.lació al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la LOPD.

Per això, hauran d´enviar un escrit indicant el seu desig d´exercitar aques dret a la direcció indicada a continuació o a través d´un e-mail dirigit a la direcció web@nuanju.es

SEGURETAT

Les transaccions del lloc web www.nuanju.es es realitzen mitjançant plataformes de pagament segures, allotjades en servidors segurs i basats en els standars SSL de protección de dades davant tercers. A més a més Xarol Pell, S.L garantitza la seguretat en la protecció de les dades personals facilitats pels seus clients segons l´establert en el Reial Decret 994/1999, d´11 de Juny, sobre mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Xarol Pell, S.L posa en coneixement dels seus clients que disposa dels mitjans tècnics necessaris per evitar la pèrdua, ús malintencionat, alteració no permesa, accés no autoritzat i robatori de dades encara que sense perjudici per això de comunicar que les mesures de seguretat a Internet no son inexpugnables.

Modificació de la política de Privacitat i de les condicions generals.

Xarol Pell, S.L es reserva el dret a modificar i/o actualitzar tant el present document sobre la seva política de Privacitat com les condicions generals del lloc web www.nuanju.es per adaptar ambdòs documents tant a noves normatives legals i de jurisprudencia com a noves informacions del mercat i de la industria. Si fos el cas, Xarol Pell, S.L, es compromet a comunicar aquestes modificacions i /o actualitzacions als seus clients.

CONDICIONS GENERALS D´ÚS

PROPIETAT INTELECTUAL

S´entén pel contingut del lloc web www.nuanju.es tots els dissenys, fotos i drets d´imatge, gràfics, audio, vídeos, textes, marca registrada, drets intel.lectuals i materials referents inclosos en dit lloc, així com el software i l´aplicació de botiga online i els codis HTML continguts al lloc.

Segons la normativa nacional de protecció de la propietat intelectual tots els continguts a dalt indicats estan protegits per dita normativa i son propietat de Xarol Pell, S.L. Els continguts del lloc web només podran ser utilitzats pel client per autorització expressa al respecte emesa per Xarol Pell, S.L de manera que qualsevol reproducció dels continguts a dalt indicats està del tot prohibida i pot arribar a tenir conseqüències legals de gravetat. De la mateixa manera, está prohibida i penada la copia, modificació, distribució, transmisió, reproducció, publicació o explotació comercial del contingut, software, els prodcutes i serveis oferts per Xarol Pell, S.L al seu lloc web www.nuanju.es, així com la reproducció o copia dels continguts de aquest lloc en servidors aliens a Xarol Pell, S.L. Igualment es considera prohibit i penat el benefici obtingut a través de la publicació del lloc web www.nuanju.es en mitjans aliens o no contractats i/o gestionats directa i personalment per Xarol Pell, S.L

US DEL LLOC WEB

El client està autoritzat a visualitzar els continguts i articles oferts al lloc web, a consultar les seves característiques i a navegar pel lloc web amb l´objectiu de realitzar les operacions que siguin necessàries per dur a terme l´adquisició dels articles ofertats. Aquest procés de navegació i consulta es considera essencial per al desenvolupament de la compra i es , a més a més, part integrant del propi lloc web. Seguretat Xarol Pell, S.L

Garantitza que tant els seu servidors com els continguts del seu lloc web www.nuanju.es son segurs i estan lliures de virus.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ COMPETENT

Legislació i jurisdicció competent Xarol Pell, S.L i el seu lloc web www.nuanju.es es sotmeten a tots els efectes a la legislació i normes espanyoles. Davant qualsevol incidencia seran d´aplicació les disposicions dels Tribunals de Barcelona sempre i quant no existeixi disposició legal en la seva contra.

COM COMPRAR

1 Sel.lecció de productes

Navegui per la web i afegeixi al carret els productes que desitgi, fent clic al botó carret. Entrarà directament a la pàgina del seu carret de compra, on veurà reflexada una llista amb els productes que vostè va comprant. Aquí podrà afegir m´s unitats. Pot continuar la compra o confirmarla. Realitzar la comanda. A partir d´ara hi haurà dues passes més per finalitzar la compra.

  1. Dades d´entrega

Crei el seu compte de nou client. Aquí li demanaran les seves dades (nom i domicili) per poder realitzar les seves compres i generar la seva factura. Si ja es client registrat accedeixi directament amb el seu nom de client i contrasenya. Rebrà un mail per confirmar la seva alta com nou client. Li demanaran dades d´entrega per la comanda actual, i la forma de pagament.

3 Confirmació i finalització de la comanda.

Confirmant la comanda, li apareixerà un número de comanda així com les instruccions de pagament. Rebrà un e- mail amb totes les dades de compra. Revisi de nou si les dades son correctes. Si vostè detecta cap error en les seves dades n´hi haurà prou en escriure un mail i ens posarem en contacte amb vostè.

Per les comandes amb targeta que no siguin acceptades pel seu banc, la comanda queda anul.lada automàticament, pel que poden tornar a fer una nova comanda amb una nova targeta o una nova forma de pagament. Recordi sempre comprovar les dades d´entrega i telèfon, per evitar retards.

PAGAMENT

Aquest contracte es perfecciona i vincula a les parts en quant a l´obligació d´entrega del bé per part del venedor i del pagament del preu establert per part del comprador des de el moment de la seva acceptació.

El pagament íntegre del preu dels productes, que apareix  a la fitxa corresponent de cada un d´ells, es realitzarà mitjançant les formes indicades a continuació.

Pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit: El client pot escollir el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit, de manera que l´operació es confirmarà en el moment en que es realitzi la comanda. El pagament que s´efectui serà transmès al banc La Caixa que es l´encarregat de suministrar el respectiu servei de pagament electrònic remot, sense que cap tercer pugui tenir accès a ell.

Les dades de la targeta de crèdit s´introduiran directament a la web segura del banc, sense que cap d´aquestes dades quedi gravada als nostres servidors.

Segon: Dret de revocació

Conforme al disposat al a l´Art.44 de la LLei d´Ordenació del Comerç Minorista, el comprador pot revocar el present contracte en els 7 dies seguents a la recepció dels articles. Una vegada comunicat al venedor el desistiment del comprador, aquest haurà de tornar la mercaderia al venedor en les mateixes condicions en que li va ser entregat. El venedor, per la seva part, tornarà l´import de la comanda al comprador l´abans possible.

No s´acceptaran, fora dels plaços indicats, revocacions de comandes ni devolucions de mercaderies. El desistiment haurà de ser comunicat al venedor mitjançant correu electrònic a la direcció web@nuanju.es dins del plaç indicat de 7 dies.

Marques destacades