Fem ús de cookies pròpies i de tercers.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Enviament i canvi de talla gratuït

Condiciones de uso y contratación

Les condicions generals indicades en el present document regulen única i exclusivament la compraventa de productes oferts per Calçats Nuanju, a través del seu lloc web www.nuanju.es. L´avís legal publicat en aquesta pàgina web identifica al titular del lloc web segons l´establert al respecte en l´Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.

Els productes ofertats en aquest lloc web estan destinats al consum privat, pel que la seva adquisició està subjecte a les condicions referides al contracte de compraventa. El contracte de compraventa es considera perfeccionat en el moment en que el client emet la confirmació expressa de la seva comanda, pel qual serà necessari que previament accepti les condicions generals que s´indiquen. Per aquest motiu, Calçats Nuanju recomana als seus clients la lectura íntegra tant de l´avís legal publicat en aquest lloc web com de les condicions generals i la fitxa de producte en la que s´especifiquen caracerístiques, preu i forma d'enviament, abans d´emetre l´aceptació que formalitza la comanda i perfecciona el contracte. El present contracte es celebra en el marc legal establert pel codi Civil, la Llei 7/1998 de Condicions Generals de contractació i la Llei 7/1996 d´Ordenació del Comerç Minorista, pel que el consumidor disposa de totes les garanties establertes per la seva protecció en las lleis 26/1984 per la Defensa dels consumidors i usuaris i 23/2003 de Garanties en la Venta de bens de consum.

Per altra banda, aquest contracte es celebra en el marc general establert pel comerç electrònic per la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i comerç electrònic. De la mateixa manera, les dades facilitades pel client durant el procès de compra reben el tractament preescrit per ell en la Llei Orgànic 15/1999 de Protección de Dades de caràcter personal.
Una vegada identificades la part venedora i l´objecte de la venta al catàleg vigent del lloc web, i amb referència a la informació sobre característiques i preu de cada article visible a la seva fitxa corresponent.

Devolucions

 1. Devolució definitiva de parells defectuosos o que la seva aparença sigui molt llunyana de les característiques que venen exposades a la web. Les despeses de devolució correran a càrrec de Calçats Nuanju.
 2. Canvi de talla gratuït per un altre parell del mateix model i color, sempre que segueixi estant disponible en l´stock a data de solicitar el canvi. Per solicitar un canvi de talla, pots fer-ho escrivint-nos a calzadosnuanju@calzadosnuanju.com indicant els motius de canvi. Hauràs de realitzar una nova comanda amb la nova talla, i coordinarem la nova entrega amb la recollida mitjançant el nostre servei de transport.
 3. Devolució si no es té el convenciment o satisfacció per part del client sobre el producte comprat. Les despeses de devolució seran de 6€ i seran descomptades de l´import abonat al client cop rebuda la devolució.
Si els nostres clients es troben en alguna d´aquestes tres situacions, tenen la possibilitat de contactar-nos escrivint un mail a calzadosnuanju@calzadosnuanju.com dins dels seguents 15 dies laborables posteriors a la recepció de la comanda, per tal que el nostre equip gestioni la petició del client.

El reemborsament al compte del client com a conseqüència d´aquesta devolució, s´efectuarà en el plaç de 7 dies a partir de la recepció dels productes per part de Calçats Nuanju.

La devolució no podrà fer-se sota cap concepte si els productes suministrats han estat fets servir.

Els productes han de tornar-se correctament protegits, en el seu embalatge d´origen, en perfecte estat amb tots els accesoris, instruccions i documentació. Seran enviats al lloc especificat per Calçats Nuanju en les instruccions precises per la devolució del producte enviades mitjançant correu electrònic.

En el cas que la devolució no fos acceptada pel proveïdor per considerar que el producte objecte de devolució hagués estat utilitzat, aquests productes romandran al magatzem de distribució per ser recollits pel client, per un periode no superior a trenta dies des de la seva devolució.

No es podran tornar els paquets en el que no consti cap element adjunt que permeti identificar el remitent ( nombre de comanda, nom, adreça...).

Les despeses i riscos vinculats a la devolució del producte seran a càrrec del remitent, el qual haurà d´enviar-los de manera segura i amb les garanties necessaries per que la mercaderia retornada arribi en prefecte estat de conservació.

MOLT IMPORTANT: No destrueixi el seu embalatge d´enviament original fins que estigui segur que no realitzarà un canvi o devolució, ja que no s´acpetaran devolucions sense l´embalatge d´enviament original.

Formes de pagament

Aquest contracte es perfecciona i vincula a les parts en quant a l´obligació d´entrega del be per part del venedor i del pagament del preu establert per part del comprador des de el moment de la seva acceptació.
El pagament íntegre dels productes, que apareix a la fitxa corresponent de cada un d´ells, es realitzarà mitjançant les formes indicades a continuació.
 • Pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit: El client pot escollir el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit, de manera que la operació es confirmarà en el moment en el que es realitzi la comanda. El pagament que s'efectui es transmetrà al banc la Caixa que es l´encarregat de suministrar el respectiu servei de pagament electrònic remot, sense que tercers puguin tenir accès a ell. Les dades de la targeta de credit s´introduiran directament a la web segura del banc, sense que cap dada quedi grabada als nostres servidors.
 • Pagament per transferència bancària.
 • Pagament contrareemborsament. Pels que prefereixin pagar al rebre la seva comanda. Dret de revocació
Conforme al disposat a l´Art.44 de la Llei d´ordenació del Comerç minorista, el comprador pot revocar el present contracte en els 15 dies seguents a la recepció dels articles. Una vegada comunicat al venedor el desistiment del comprador, aquest haurà de tornar la mercadería al venedor en les mateixes condicions en les que li va ser entregat. El venedor, per la seva part, retornarà l'import de la comanda al comprador el més aviat possible. No s´acceptaran, fora dels terminis indicats, revocacions de comandes ni devolucions de mercaderies.

El desistiment haurà de ser comunicat al venedor mitjançant correu electrònic a la direcció calzadosnuanju@calzadosnuanju.com dins el plaç indicat de 7 dies.

Garanties

Els articles oferts en aquesta pàgina web son una seleció de productes Calçats Nuanju, i cumpleixen els mateixos requeriments de qualitat i garantia que els productes que trobem a la venta en els botigues físiques de Calçats Nuanju.
Cada producte va acompanyat de les seguents dades:
 • Nom de l´article
 • Referencia de l´article
 • Imatge de l´article
 • Talles i colors disponibles
 • Preu
Calçats Nuanju ha realitzat un esforç per mostrar els colors dels models de la manera més real possible. No obstant el color que apareix en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor del seu ordinador. En aquest sentit Calçats Nuanju no pot garantitzar que els colors que apareixen en el seu monitor s'ajustin fidelment a la realitat.

Comunicacions

Els firmants del present contracte, a efectes de possibles notificacions en relació al mateix, fixen com a domicili de Calçats Nuanju l´indicat en les presents condicions Generals i, com domicili del client, el facilitat pel mateix en el formulari de compra.
De la mateixa manera, i davant de qualsevol incidencia o incumpliment en la compra-venta, els firmants del present contracte es sotmeten als tribunals de Barcelona en cas que aquest fos un altre.

Política de preus

Calçats Nuanju es reserva el dret a modificar els preus dels productes i serveis ofertats a través de la seva web www.nuanju.es. A fi i efecte de garantitzar al client la veracitat i seguretat en el preu dels productes, es consideraran com a tals els vigents en la publicitat coincidint amb el moment de formalització de la comanda.

Transport i entrega

Despeses d'enviament

 • Les despeses d´enviament son gratuites a Península i Balears
 • El plaç d´entrega s´indica en dies naturals, a comptar des de la confirmació de recepció de la transferència bancària corresponent. Aquest plaç pot variar segons els productes i les provincies d´entrega.

Els temps d'enviament

 • España: 5-7 dies
 • Península i Balears (5-7 dies). Excepte caps de setmanes
 • No realitzem enviaments a Canaries, Ceuta i Melilla.
En els casos en el que el volum de comandes comportin la reducció de l´stock disponible o el fi de les existències, es comunicarà al client un nou plaç d´entrega que serà el més breu possible.

En el cas que el producte sigui descatalogat o no sigui possible reposar les existències del mateix, es comunicarà al client amb el fi que, amb decisió pròpia, seleccioni un nou producte de similars caracterítiques i preu, o cancel.li la comanda, procedint a la devolució de les possibles quantitats entregades.

Si es produeix un incumpliment injustificat de més de 20 dies sobre la data prevista d´entrega, el client podrà solicitar la revocació del contracte, la consequent anul.lació de la comanda i la devolució de les quantitats entregades.
No es considerarà incumpliment en les plaços d´entrega el retard imputable al client per voluntat propia o per impossibilitat de localització i contacte mitjançant les dades facilitades pel client.

Els enviaments de mercaderies es realitzen diariament de Dilluns a Divendres, en horari de matins i tarda, i sempre havent concretat la direcció i hora d´entrega amb el client, que podrà fer constar la seva preferència per una data i hora d´entrega segons la seva conveniència. En aquest cas, qualsevol responsabilitat sobre el retard en l´entrega serà aplicable al client, mai a Calçats Nuanju.

A l´entreda de la mercaderia, el client rebrà l´albarà corresponent. Alhora s´enviarà a l´adreça de correu electrònic facilitada pel client la factura original corresponent.

En cas de no rebre la factura original, el client podrà solicitar per correu electrònic a la direcció calzadosnuanju@calzadosnuanju.com, indicant el titular de la factura, el número de comanda corresponent i la direcció de mail on desitja rebrela.

Calçats Nuanju envia totes les comandes a través de l´empresa de transports GLS.

Marques destacades