Fem ús de cookies pròpies i de tercers.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Enviaments i canvi de talla gratuïts

Condiciones de uso y contratación

Les condicions generals indicades en el present document regulen única i exclusivament la compraventa de productes oferts per Calçats Nuanju, a través del seu lloc web www.nuanju.es. L´avís legal publicat en aquesta pàgina web identifica al titular del lloc web segons l´establert al respecte en l´Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.

Els productes ofertats en aquest lloc web estan destinats al consum privat, pel que la seva adquisició està subjecte a les condicions referides al contracte de compraventa. El contracte de compraventa es considera perfeccionat en el moment en que el client emet la confirmació expressa de la seva comanda, pel qual serà necessari que previament accepti les condicions generals que s´indiquen. Per aquest motiu, Calçats Nuanju recomana als seus clients la lectura íntegra tant de l´avís legal publicat en aquest lloc web com de les condicions generals i la fitxa de producte en la que s´especifiquen caracerístiques, preu i forma d'enviament, abans d´emetre l´aceptació que formalitza la comanda i perfecciona el contracte. El present contracte es celebra en el marc legal establert pel codi Civil, la Llei 7/1998 de Condicions Generals de contractació i la Llei 7/1996 d´Ordenació del Comerç Minorista, pel que el consumidor disposa de totes les garanties establertes per la seva protecció en las lleis 26/1984 per la Defensa dels consumidors i usuaris i 23/2003 de Garanties en la Venta de bens de consum.

Per altra banda, aquest contracte es celebra en el marc general establert pel comerç electrònic per la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i comerç electrònic. De la mateixa manera, les dades facilitades pel client durant el procès de compra reben el tractament preescrit per ell en la Llei Orgànic 15/1999 de Protección de Dades de caràcter personal.
Una vegada identificades la part venedora i l´objecte de la venta al catàleg vigent del lloc web, i amb referència a la informació sobre característiques i preu de cada article visible a la seva fitxa corresponent.

Devolucions

Devolució amb recollida: Pot sol·licitar la devolució amb recollida, és a dir, nosaltres tramitem la sol·licitud i enviem a la missatgeria. El cost d'aquest tipus de servei serà de 6 € que seran descomptats de l'import a reemborsar per part de Nuanju.

Has de tenir en compte que les despeses de devolució aniran per la vostra part.

Devolució de l'import de compra:

Després de rebre els productes retornats, comprovarem que es troben en perfectes condicions per a la seva posterior venda, per això recomanem als nostres clients que no manipulin el precintament dels productes que van a retornar.
Retornarem l'import dels productes retornats en un termini màxim de 14 dies, però no de les despeses derivades de la devolució.
 

Devolució a les nostres botigues: També pot apropar-se a una de les nostres botigues i procedir a la devolució sense cost:

Per tornar-lo a la botiga ha de portar i lliurar una còpia de la factura de compra.
Un cop verificat que es trobi en bones condicions, retornarem l'import dels productes retornats en un termini màxim de 14 dies sense cost d'associats.
MOLT IMPORTANT: no destrueixi el seu embalatge d'enviament original fins que aquest segur que no va a realitzar un canvi o devolució, ja que no s'acceptaran devolucions sense l'embalatge d'enviament original.

Si tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu web@nuanju.es

Formes de pagament

Aquest contracte es perfecciona i vincula a les parts en quant a l´obligació d´entrega del be per part del venedor i del pagament del preu establert per part del comprador des de el moment de la seva acceptació.
El pagament íntegre dels productes, que apareix a la fitxa corresponent de cada un d´ells, es realitzarà mitjançant les formes indicades a continuació.
  • Pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit: El client pot escollir el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit, de manera que la operació es confirmarà en el moment en el que es realitzi la comanda. El pagament que s'efectui es transmetrà al banc la Caixa que es l´encarregat de suministrar el respectiu servei de pagament electrònic remot, sense que tercers puguin tenir accès a ell. Les dades de la targeta de credit s´introduiran directament a la web segura del banc, sense que cap dada quedi grabada als nostres servidors.
  • Pagament per transferència bancària.
  • Pagament contrareemborsament. Pels que prefereixin pagar al rebre la seva comanda. Dret de revocació
Conforme al disposat a l´Art.44 de la Llei d´ordenació del Comerç minorista, el comprador pot revocar el present contracte en els 15 dies seguents a la recepció dels articles. Una vegada comunicat al venedor el desistiment del comprador, aquest haurà de tornar la mercadería al venedor en les mateixes condicions en les que li va ser entregat. El venedor, per la seva part, retornarà l'import de la comanda al comprador el més aviat possible. No s´acceptaran, fora dels terminis indicats, revocacions de comandes ni devolucions de mercaderies.

El desistiment haurà de ser comunicat al venedor mitjançant correu electrònic a la direcció web@nuanju.es dins el plaç indicat de 7 dies.

Garanties

Els articles oferts en aquesta pàgina web son una seleció de productes Calçats Nuanju, i cumpleixen els mateixos requeriments de qualitat i garantia que els productes que trobem a la venta en els botigues físiques de Calçats Nuanju.
Cada producte va acompanyat de les seguents dades:
  • Nom de l´article
  • Referencia de l´article
  • Imatge de l´article
  • Talles i colors disponibles
  • Preu
Calçats Nuanju ha realitzat un esforç per mostrar els colors dels models de la manera més real possible. No obstant el color que apareix en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor del seu ordinador. En aquest sentit Calçats Nuanju no pot garantitzar que els colors que apareixen en el seu monitor s'ajustin fidelment a la realitat.

Comunicacions

Els firmants del present contracte, a efectes de possibles notificacions en relació al mateix, fixen com a domicili de Calçats Nuanju l´indicat en les presents condicions Generals i, com domicili del client, el facilitat pel mateix en el formulari de compra.
De la mateixa manera, i davant de qualsevol incidencia o incumpliment en la compra-venta, els firmants del present contracte es sotmeten als tribunals de Barcelona en cas que aquest fos un altre.

Política de preus

Calçats Nuanju es reserva el dret a modificar els preus dels productes i serveis ofertats a través de la seva web www.nuanju.es. A fi i efecte de garantitzar al client la veracitat i seguretat en el preu dels productes, es consideraran com a tals els vigents en la publicitat coincidint amb el moment de formalització de la comanda.

Transport i entrega

Els costos d'enviament a la península (Espanya) són gratuïts per a comandes superiors a 45 €, en cas que l'import sigui inferior tindrà un cost de 6 € per despeses d'enviament.

Enviem per GLS en 2-7 dies hores a la península (Excepte cap de setmana), en els casos de les Balears serien 2-3 dies més.

Els dies es comptabilitzen com a dies hàbils, en dissabtes i diumenges no es fan enviaments ni lliuraments.

Enviem a Espanya (exceptuant Canàries, Ceuta i Melilla) i Portugal.

Seguiment de la comanda:

Rebràs al teu correu un avís mitjançant correu electrònic de l'empresa de missatgeria amb informació sobre el lliurament de la teva comanda. 

Observacions:No ens responsabilitzem de dades incorrectes pel que és important que els revisis abans de procedir a la confirmació de la comanda o notificar-nos possibles errors per mail a web@nuanju.es

Canvis de talla

Pot sol·licitar el canvi de talla amb recollida SENSE COST, és a dir, nosaltres tramitem la sol·licitud i enviem la missatgeria. El cost d'aquest tipus de servei queda a càrrec de NUANJU. Per sol·licitar el canvi de talla envieu-nos un correu a web@nuanju.es, indicant número de comanda, el producte que vol canviar, i la talla que desitja a canvi.

Marques destacades