Fem ús de cookies pròpies i de tercers.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Enviament gratuït des de 45€ - Canvi de talla de franc

Calçat
Boteta

A mesura que passen els mesos, els nadons comencen a tenir més contacte amb el món real, primer gatejant, per després donar els seus primers passos. Comptar amb unes botes per a nadó que protegeixin els seus peus i els permetin moure’s amb total llibertat serà clau perquè gaudeixin plenament d'aquesta experiència.

Com escollir quines botes per nadó comprar?

A l'hora de comprar unes botes per nadó haurem de tenir en compte diversos factors. Des del tipus de sola, l'edat del nadó, l'ús que se'ls hi donarà o la protecció contra el fred.

Depenent de la situació, t'interessarà triar unes botes de bebè per muntanya per gaudir d'una excursió en família, botes d'aigua per a nadó per als dies plujosos, botes d'hivern per a nadó per protegir els seus peus del fred, o simplement botes per als primers passos d'un nadó.

En qualsevol cas, al catàleg de Nuanju trobaràs gran varietat de botes per a nadó online, tant per nen com per nena.

Característiques de les botes per a nadó

Un dels punts a tenir en compte per comprar unes botes per a nadó és la sola: si el nostre nadó encara no ha començat a caminar, podrem escollir un model sense sola o amb sola tova; d’altra banda, si ja comença a donar els seus primers passos, haurem de comprar unes botes amb sola ferma.

Un altre aspecte a considerar és la protecció contra el fred, que ens decantarà a escollir unes botes per a nadó folrades.

En l'apartat visual, a la nostra botiga online podràs escollir entre botes de bebè de diversos colors (blau, gris, negre, fúcsia, vermell ...) i en acabats variats.

Marques de botes per a nadó

A Nuanju només treballem amb primeres marques. D'aquesta manera, garantim que tot el nostre calçat infantil manté uns alts estàndards de qualitat, protegint els peus dels més petits i oferint botes per nadó còmodes.

Algunes de les marques de botes per a nadó que trobaràs en el nostre catàleg són:

  • Timberland
  • Garvalín
  • Kickers
  • Biomecanics
  • Chicco

Comprar botes per a nadó a Nuanju

Mitjançant la nostra botiga on-line, podràs comprar botes per nadó de forma segura i rebre-les còmodament a casa o l'oficina totalment gratis. A més, si has de canviar la talla, podràs fer-ho de forma gratuïta.

Si prefereixes veure i provar el nostre calçat, pots acudir a qualsevol de les nostres botigues físiques de calçat infantil a Barcelona i altres poblacions.

Marques destacades